ΚοινωνίαΠρώτη Σελίδα

“Εικόνες εγκατάλειψης σε Χαϊδάρι και Αιγάλεω”

Προβλήματα εντοπίζει στην περιοχή του του ο κ. Νίκος Παπαχριστοδούλου, που κατοικεί στα όρια Αιγάλεω – Χαϊδαρίου:

Επιτρέψατέ μου να σας γνωστοποιήσω κάποια θέματα που αφορούν  τους Δήμους Χαϊδαρίου και Αιγάλεω.

Ξεκινώ με το Χαϊδάρι. Σημειώνω ότι κατοικώ πλησίον των συνόρων των δύο δήμων. Μας χωρίζει η οδός Ζεφύρου, για  την οποία έχω προτείνει πολλές φορές, να μετονομαστεί σε οδό Νέλσωνος Μαντέλα.

Στο Χαϊδάρι λοιπον και στην υποβαθμισμένη περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και Πίνδου, υπάρχει η οδός Ελ Αλαμέιν. Καταλήγει στην οδό Στυλίδος. Στην συμβολή αυτών των οδών υπάρχουν μπάζα, σκουπίδια και λοιπά φερτά υλικά που εμποδίζουν την διέλευση πεζών και οχημάτων.

Αυτά προς το παρόν.

Στο Αιγάλεω τώρα. Οκτώ μήνες από την ανάληψη της διοίκησης από τον παρόντα δήμαρχο οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές.

Υπάρχει η πλατεία Λεγανές η οποία έχει πλείστα όσα προβλήματα.

Οι αντιδημαρχοι Πρασίνου και Τεχνικών Έργων, στους οποίους γνωστοποιώ αυτά, με προτρέπουν να τους δώσω χρόνο ώστε να δώσουν λύσεις. Έχω στη διάθεσή μου πλείστα μηνύματα και έγγραφα τα οποία πιστοποιούν την αλήθεια.

Τα συντριβάνια λειτουργούν μόνον τις πρωινές ώρες. Το πράσινο έχει γίνει κίτρινο. Οι φοίνικες τείνουν να μετρατρέψουν την πλατεία σε δάσος από αυτά τα δέντρα. Θάμνοι χωρίς κλάδεμα.

"Εικόνες εγκατάλειψης σε Χαϊδάρι και Αιγάλεω"

Ευκάλυπτος μεγάλου ύψους του οποίου οι κλάδοι πλησιάζουν τα σύρματα της ΔΕΗ. Μάλιστα προ μηνός ένας κλάδος έσπασε και με την πτώση του έκοψε σύρμα της ΔΕΗ και έγινε πολύωρη διακοπή ρεύματος. Απαιτείται το κλάδεμά του όπως είπαν οι της ΔΕΗ και παρότι έχει γνωστοποιηθεί στον Δήμο, αυτοί κωφεύουν.

Και στην οδό Εδέσσης το πράσινο είναι χωρίς κούρεμα για μήνες.

Μπορω να απαριθμήσω πολλά. Ειδικά στον τομέα τεχνικών έργων. Πχ. στην Λεγανές υπάρχουν τρεις βρύσες και λειτουργεί μόνον η μία. Ένα από τα τρία συντριβάνια δεν λειτουργεί πλέον των δυο χρόνων.

ΝίκοςΠπαπαχριστοδούλου  

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button