Αθλητισμός

Super League 2: Μοιρασιά στο “χωράφι” για Αιγάλεω και Ολυμπιακό Β’

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο της Super League 2.

Η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” είναι τραγική, με το χορτάρι να λείπει σε αρκετά σημεία και το χώμα να είναι εμφανές. Οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β΄ έμειναν στο «μηδέν» στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», με την πειραϊκή ομάδα να διευρύνει το αήττητο σερί της στους έξι αγώνες.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές αλλά κανένας από τους αντίπαλους δεν κατόρθωσε να βρει το γκολ της νίκης.

Το Αιγάλεω απείλησε δύο φορές την εστία του Ολυμπιακού Β’ με τον Ραμίρεζ, όμως δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν στις ευκαιρίες με τον Σαπουντζή.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς).

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79′ Σαπουντζής).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button